søndag den 24. august 2014

FOOD FESTIVAL: Kommer du til madfest på Tangkrogen 5 - 7 September i Aarhus?


En af de ting, jeg har glæde mig rigtigt meget til efter jeg til Aarhus er Food Festival. Den her store madfest har længe været skrevet i min kalender fordi jeg ikke vil gå glip af det i år. Food Festival løber af stablen i slutningen af Aarhus Festuge fra 5. til 7 september på Tangkrogen. Her samles dygtige fødevareproducenter, passionerede madfolk, gastronomer og madglade amatør-kokke. Og det er netop den madglæde jeg glæder mig så meget til opleve, fejre, smage og nyde! Derudover er der en masse spændende workshops som f.eks. Megabageworkshop med Claus Meyer eller "Booze" workshop med John Wright fra River Cottage. Se også filmen her fra sidste års Food Festival

Kommer du mon til madfesten i Aarhus om et par uger? 

4 kommentarer:

 1. Ja, jeg skal helt sikkert på årets Food Festival. Igen som frivillig, og det er så fedt at opleve festivalen indefra og være en del af af en fantastisk madfestival. Et mekka af lækkerier og spændende workshops. pst. de søger pt. frivillige, da flere er sprunget fra, og man kan sagtens deltage bare en enkelt dag, hvis det er noget for dig.

  Smil Lene :0)
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tror ikke jeg melder mig som frivillig. Jeg vil meget gerne nyde festivalen fuldt uden forpligtelser :) Måske ses vi dernede Lene!

   Slet
 2. Ja, jeg kan slet ikke holde mig væk. Jeg elsker den festival og drømmer stadig om den dryppende lækre og knasende sprøde svinekam med lakridsknas fra sidste år og alle de gavmilde godbidder fra hjertevarme økologiske producenter fra det ganske land. Jeg glæder mig helt vildt - tror også, jeg hopper på Meyers brødbageworkshop :-)

  Vh Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. uha den svinekam lyder godt nok også lækker. Jeg tror også jeg kunne finde på at hoppe på bageworkshoppen eller en af de andre interessante events….

   Vi ses ved grillen med svin og lakrids ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...