søndag den 3. august 2014

HIGH FIVE TIL AUGUST: Fem spiseoplevelser jeg glæder mig ekstrameget til i denne måned


#1 At spise endnu flere krabbeklør med urtedressing, citron og øko-mayo.
Det er simpel sommermad når det er allerbedst. Og det er smadderhyggelig spise. Mere af den slags, tak! 


#2 At komme på kaffeskole på Sigfreds Kaffebar i Aarhus i selskab med min kusine. Det bliver ikke Latte Art men den Sorte Skole - glæder mig så ufatteligt meget til at lære om cupping, brygmetoder og hele det sensoriske ved kaffesmagning!


#3 At booke bord på Restaurant Frederikshøj 
Vi har sparet sammen til en ekstrafin og lækker middag på Restaurant Frederikshøj og skal booke bord til den store gourmetmiddag til september. Sammen med gode venner, der elsker god mad og lækre spiseoplevelser lige så meget som vi gør… Det kan kun blive godt. Yay!


#4 At skulle på venindetur til KBH for at møde gamle Sydney-venner
I 2006-2009 boede jeg on-off i Sydney hvor jeg mødte en masse fantastiske mennesker - andre danskere, der boede og arbejde som mig, i Australien. Vi skal have en reunion i august og jeg glæder mig helt tosset til at se alle igen. Men jeg glæder mig mindst lige så meget til min veninde Dorte og jeg skal på venindetur til KBH (vi er lige vilde med kaffedrikning, shopping og afslapning)


#5 At spise masser af bær!
August byder på endnu flere søde bær fra haven. Jeg har fået en fornyet kærlighed for især solbær og stikkelsbær. Jeg har ribs i min egen lille have, men vil så gerne udvide min urbane farm med flere bærbuske. Haps!

Hvad glæder du dig til i August af smags- og spiseoplevelser? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...