søndag den 10. august 2014

ØKO-CAFÉ: Fika frister med juice og surdejssandwicher i Jægergårdsgade, AarhusMit hjerte slog lige hopla i svensker-længsel, da jeg gik forbi café fika på Jægergårdsgade i Aarhus. Er der noget, som jeg knuselsker ved Sverige, så er det den hyggelige fika-tradition. Cafeen med det svenske navn fika på Jægersgårdsgade er dog mere end den klassiske, svenske kaffehygge. Her er der et godt udvalg af lækre og sunde frokostretter som f.eks. sandwich på surdejsbrød, fyldte majspandekager og skønne salater. M & jeg smuttede forbi til en hurtig frokost i dag og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger fika. Vi fik friskpressede juice, der smagte himmelsk og henholdsvis en surdejssandwich med gedeostgratinerede rødbeder samt et majspandekage fyldt med græsk-tema. Gedigne, økologiske råvarer og god, frisk smag. I fika sælges også keramik og øko-bambus skåle, kunst, nu te og andre hyggelige ting. Kombinationen af godt hjemmelavet mad, brugskunst og et virkelig flot økologisk spisemærke i GULD, giver helt klart café fika stamsteds-potentiale for mig!

Jægergårdsgade 45 
8000 Aarhus

6 kommentarer:

 1. ja, cafe FIKA er virkelig skøn. Og Jægergårdsgade er et MEKKA af økologiske butikker. Husk økougen i uge 36 i Jægergårdsgade. :0) RenKost er også en af mine favoritbutikker. Også SuperBrugsen i Jægergårdsgade handler jeg meget i. :0)

  smil Lene :0)
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Jægergårdsgade er skøn - både ren kost, kaffebarene og nu også FIKA. Dejligt med sådan et mekka af øko, ik?

   //Marian

   Slet
 2. Jeg er vild med grafikken på visitkortene. Stedet må på den mentale huskeliste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig. Det er superfedt - og jeg har faktisk et postkort med derfra som hænger på køleskabet af samme årsag!

   Slet
 3. Lækkert - dér må jeg forbi når turen går til smilets by i forbindelse med Food Festivalen!

  Tak for tip.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv Tak. jeg håber vi ses til Food Festivalen :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...