torsdag den 28. august 2014

SYLTETID: Rene råvarer på glas og flaske. Hvad skal du have i forrådskammeret i år?

Med sensommeren og høsttiden følger syltesæsonen. Syltning er en smart måde at få sommeres råvarer på glas og flaske - så du senere på året kan nydes smagen af sol og sommer. Sidste efterår syltede jeg både rødbeder, lavede æblesmør, chutney og marmelade. I år har jeg primært lavet bær- og hyldeblomstsaft i løbet af sommeren. Men nu skal jeg snart kaste mig ud i en ordentlig omgang pickles, chutneys, grønne tomater, rødløg, osv. Jeg synes det er noget af det hyggeligste at lave den slags mormor-hyggerier i køkkenet. 

Hvad skal du have lavet til dit forrådskammer i år?

3 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER at sylte :-D

  Idag har jeg lavet sommerens 2. portion syltede rødløg. Derudover er der osse lavet ketchup og agurkesalat til den mørke tid.

  Jeg har ikke haft det helt store overskud henover sommeren så der ligger en masse frugt og bær og venter på mig i fryseren. Regner med både at lave saft, marmelade og kager af dem

  Knus Låvise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Låvise
   Jeg skal så meget prøve at lave både ketchup og agurkesalat. Tak for sylte-ideer!

   //Marian

   Slet
 2. Velbekomme :-D

  Håber det bliver fantastisk

  Knus

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...