onsdag den 24. september 2014

KAFFESKOLE: Den Sorte Skole på Sigfreds Kaffebar i Aarhus - en fantastisk oplevelsesgave


Jeg har været på kaffeskole - den sorte slags. Sort kaffe er nemlig det nyeste inden for kaffenørderi. Og faktisk er sort kaffe meget, meget anderledes og mere inspirerende end den almindelige sorte kantinekaffe vi pøldrikker på arbejdet. På Sigfreds Kaffebar kan de deres kaffekram. Normalt er det her jeg drikker min Cortado og jeg har også købt et kaffe-klippekort til netop Sigfreds af samme årsag. Der er hyggeligt og kaffen er i orden. Det var det virkelig inspirerende, udfordrende og sjovt at være på den Sorte Kaffeskole hvor barristaerne Tobias & Mads, gav os et godt indblik i forskellige brygmetoder, bønner og lærte os om den særlige smagsteknik, som kaldes Cupping. Læs mere om Kaffeskolen og min oplevelsen på det digitale oplevelsesmagasin fra Duglemmerdetaldrig. 

TIP! Hvis du mangler den perfekte gave til kaffenørden, så kan du også købe et oplevelsesgavekort til Sigfreds Kaffebar lige her. Det koster 299 kr. per person. 

1 kommentar:

  1. Kan sagtens forstå at sort kaffe er et helt andet smags univers. Jeg drikker min kaffe med varm mælk :)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...