fredag den 17. oktober 2014

CANDY CRUSH: Håndlavet gourmet-slik fra Mermaids til søde slikmunde (guf for voksne)

Jeg har fået et nyt, farligt bekendskab - en bornholmsk havfrue har givet mig et decideret candy crush. Da jeg sagde ja tak til at smagsprøve de håndlavede vingummier fra Mermaid's Universe i Svaneke havde jeg ikke forventet, at jeg ville blive så afhængig. Normalt er jeg nemlig ikke vingummi-typen, men de her smager så eventyrligt af sommermodne stikkelsbær, æbler, hyldeblomster, brombær og rabarber, at jeg nærmest er gået i barndommen, som var jeg en lille pige med rottehaler. Eller også er det fordi Mermaid's slik er guf for voksne. Hurra! Mermaid's anvender heldigvis kun naturlig farve og smag - og så har de en ret fin og bæredygtig vision om at forvandle den bornholmske tang til gelatine! Min vingummi-favorit er helt klart "Koraller", som er klassisk vingummi i lange, korte - tykke og tynde strimler. Og på anden pladsen kommer de 100 % vegetabilske "Morgenrøde" vingummi, der smager skønt af hindbær, brombær og morbær. Jeg er slet ikke i tvivl om hvad der skal i min slikskål i aften når fredagshyggen for alvor rammer. Overvejer seriøst om jeg snart er nødt til at rejse til Bornholm næste sommer for at besøge mit nye, søde CANDY CRUSH i Svaneke….

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...