mandag den 6. oktober 2014

PLUK SELV ÆBLER: På besøg hos Frugthavens æbleplantage i St. Brøndum i Nordjylland

I weekenden var jeg på besøg hos min familie i Skørping. Der var så fint efterårsvejr - og vi besluttede derfor at køre forbi den lokale æbleplantage, Frugthaven, som ligger i St. Brøndum. Frugthaven er et ægte æble-paradis. Lørdag og søndag i september og til 18 oktober, kan du selv få lov til at plukke dine æbler i den hyggelige æbleplantage. Lige nu bugner æbletræerne med smukke, røde æblesorter som Elstar, Discovery, Rød Aroma og Cox Orange. De er så saftige og smager himmelsk. Der er sat trillebører og frugtkasser frem, så du selv kan smutte rundt i og udvælge de æbler, du vil plukke og købe med hjem. Frugthaven har også en hyggelig gårdbutik, der har åben dagligt, og hvor du kan købe æblemost, hjemmelavet marmelade, honning eller poser fyldt med friskplukket frugt. Hvis du har et æbletræ derhjemme kan du tage dine æbler med og få dem mostet hos Frugthaven for en mindre pris. Jeg har allerede besluttet, at det skal være en fast oktober-tradition i min familie, at vi skal besøge Frugthaven i St. Brøndum for at plukke æbler sammen. Både min mor og mine nevøer synes også det var et hyggeligt udflugtshit.  Så kør forbi inden pluk selv sæsonen er slut for i år….. 

Frugthaven
Ejstrupvej 23
9520 Skørping

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker virkelig denne æbletid :) Her i min have bor 2 små frugttræer- Elstar og Rød Aroma - tror de er mine ynglings æbler - Elstar som nummer et :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du heldig, at du har sådan nogle æbletræer i haven. Jeg knuselsker også æbler i alle afskygninger. I kager, tærter og selvfølgelig most samt salat. Uhmnnn….

   Slet
 2. Sådan nogle ture er så hyggelige.
  Lyder som en god tradition i er ved at få jer der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes den slags traditioner er hyggelige - altså de spiselige ;) Og så er det bare fedt, at plukke sine egne æbler. De smager meget bedre end dem fra Netto. Basta!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...