onsdag den 24. december 2014

MENS VI VENTER: Fem fifs til hvad du kan lave mens du venter på Juleaften

Så blev det endelig d. 24 december - juleaftensdag. Den kan godt føles lidt lang, mens vi venter på det gode mad, julesangene og ikke mindst de mange gaver under juletræet. Hvis du ikke ved hvad du skal lave mens du venter i spænding, så får du her 5 fifs til hyggelige, julede aktiviteter du kan kaste dig ud i her på juleaftensdag:


#1 Gå en tur i skoven og lav en varm portion hyldeblomstglögg med dejlige julekrydderier og hyldeblomstsaft til når du kommer hjem med kolde kinder. Opskriften findes lige her.


#2 Bor du i Nordjylland, så har jeg set at Aalborg Zoo har fri entre og julehygge mellem 10-13 i dag. Tag evt. hjemmebagte vaniljekranse eller brunkager med til formiddagsturen.


#3 Samles familien allerede til eftermiddag, så smæk disse dejlige muffins sammen med pepparkaks-krydderi og kirsebær-kvartil kaffen. De er julede, men sjæler ikke noget af julesmagen fra juleaftens-middagen. 


#4 Mangler du at købe den sidste, gode julegave eller måske mandelgaven? Så lav et gavekort til Ditte Ingemann's nye, flotte kogebog: Low Carb fra The Food Club. Den bliver først udgivet 27 december og kan af den grund ikke komme under juletræet i aften. Men jeg lover dig, at den er, at den er værd at vente på; smukke madbilleder, lækker inspiration og sunde opskrifter! 


#5 Disney's Juleshow starter på DR1 kl. 16 og er en hyggelig juletradition, som jeg gerne slapper af til med en god kop te. Pt. er jeg VILD med Vanilla Chai fra Pukka, der dufter og smager af jul, men er helt uden koffein. Vil du hellere undgå julerier på TV, så kast dig ud i en af de mange fede serier på Netflix som f.eks. den nye Marco Polo, den sjove New Girl, Den hyggelige Rita, den klassiske Mad Men eller house of Cards. Eller nogle af de mere eventyrlige/Sci Fi-serier som Walking Dead, Falling Skies. Jeg elsker TV-serier!

RIGTIG GLÆDELIG JUL TIL DIG OG DINE! NYD DEN GODE MAD, HYGGEN OG HELE STEMNINGEN OMKRING DE DEJLIGE JULETRADITIONER OG DEN SØDE VENTETID. 

1 kommentar:

  1. Hvis jeg havde været i Aalborg i dag, ville jeg helt sikkert have besøgt dyrene i zoo. Men serier det skal der til i en ferie. Rigtig glædelig jul, Marian :)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...