mandag den 16. februar 2015

MADPLAN: Den ugentlig madplan er tilbage - og reminder om hvorfor madplaner rocks

Siden vi flyttede tilbage til Danmark fra Göteborg i maj sidste år, så har vi haft totalt koks i de ugentlige madplaner. Vores hverdag har været ret ustruktureret da M har arbejdet i Holstebro og været væk flere dage om ugen til aftensmad. Og mit madlavnings-mojo har også været lidt på stand by da jeg er ramt af vinter blues og graviditets-træthed. For at undgå for mange supermarkedsbesøg, madspild og fast food, har vi i vinteren fået måltidskasser fra Aarstiderne. Nemt og bekvemt, men desværre ikke altid lige inspirerende eller mættende. Nu er vi back on track med indkøbsrutiner og planlægningen af ugens måltider. Hold fast hvor det føles dejligt, befriende på alle måder. 

Jeg er 100 % overbevist om alle fordelene ved at lave madplaner igen - se dem evt her hvis du også trænger til at blive påmindet om hvorfor madplaner rocks.

MADPLAN UGE 8

Mandag /Sund, Low carb
Low Carb bolognese a la The Food Club (opskrift fra Low Carb kogebogen)

Tirsdag /Sund, low carb
Ægge-wraps a la Vanløse Blues, men med pesto, kyllling og grøn salat

Onsdag /Vegetarisk
Indisk curry med kartofler, kokosmælk og splitlinser (vegetarisk) 

Torsdag /Mormor-mad
Farserede porrer med broccoli-salat

Fredag /Hapse-mad
Italiensk hapse-mad a la tapas med brød, skinke, pesto, artiskokker, kapers, oliven og andre delikatesser.

Lørdag /weekend delux
Jeg skal spise på Kähler Villa Dining med min veninde fra Varde

Søndag /Left overs
Rester - tøm køleskabet eller fryseren

4 kommentarer:

 1. Tillykke med graviditeten. Ja, der er ingen tvivl her - madplaner rocks. Bare vent for, det bliver endnu mere synligt når to bliver til tre ;-) God uge....

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Mathilde. Og ja, madplaner bliver helt sikkert endnu mere gældende når vi får en bette mand til her i husholdningen… gisp!

   Slet
 2. Vi har ikke haft madplaner i de 10 måneder, jeg har været på barsel. Når der er god tid til at købe ind, kan jeg godt lide at lade mig inspirere af dagens vareudvalg, men desværre betyder det manglende overblik også, at vi bliver nødt til at købe ind både lørdag og søndag, og det er jo spild af weekend og familietid. Når jeg skal tilbage på arbejde, bliver det derfor madplaner igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt, jeg troede faktisk ikke altid man havde overskud til at gå og købe ind dagligt når man er på barsel - men sejt, at det kan lykkes. Forstår dog godt, at det kan give lidt spildtid i weekenden…. jeg synes det er en stor befrielse, at vi ved hvad vi skal have at spise og ikke skal suse i supermarkedet hele tiden :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...