fredag den 20. februar 2015

SPISEOPLEVELSE: Smukke serveringer på hyggelige Restaurant Møf i Aarhus

Restaurant Møf åbnede sidste efterår og har siden fået et væld af gode anmeldelser. Og det med virkelig god grund! M og jeg spiste der en lørdag aften i januar hvor vi impulsivt fik lyst til at tage ud og spise en god middag. Vi fik plads i madbaren hvor vi kunne følge med i kokkenes anretninger og løbende serveringer. Komforten på barstolene er ikke i top, men til gengæld er det virkelig hyggeligt at følge med i køkkenet og samtidig få en sludder med de to unge, ildsjæle som driver restauranten. Du kan lade dem sammensætte menuen for blot 295 kr pr. snude, men vi valgte frit ud fra menukortet. Det er let overskueligt, med et dejligt udvalg så der er noget for enhver smag.

Første servering blev lækre, små snacks til et glas bobler. En slags skinke-salat på sprøde kartoffel-chips og malt-kiks med laks og dild. Til forret fik jeg den lækreste anretning med sprængt kalv på sprød salat med kapers, brunet smør og små blomkålsbuketter - en velvoksen portion, der dog blev spist op. M startede med en skøn, hjemmerøget kuller der blev serveret med purløgsmayo og saltbagte løg. Også et lækkert valg. 
Til hovedret fik M mormormad i ny klæder; confiteret gris med savoykål og porre-creme, mens jeg valgte stegt kulmule med nødder, syltede jordskokker og sauce af æblecider. Altsammen tilberedt med forskellige konsistens og en fin balance i syrlighed, sødmen, det fede og det salte. Smukt! Begge desserter viste sig at være ret tunge valg: jeg hoppede på chokolade-kagen og kunne knap spise halvdelen. Den var så fyldig og lækker.  M fik råmælksoste af de vilde, cremede og smagsfyldte slags. Kokkene sammensatte en vinmenu, der passede perfekt til maden - så alt i alt en virkelig god spiseoplevelse. Vi gik glade, propmætte og tilfredse fra restaurant møf med en regning på ca. 1100 kr. Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger restaurant møf!

Restaurant møf
Vesterport 10
8000 Aarhus

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig spændende ud! Sjovt navn til restauranten - fik I en forklaring på, hvorfor det hedder det?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var virkelig en lækker menu. Og ja, møf - mystisk navn. Som jeg forstod det, er det et begreb de anvender når en spiseoplevelse bare spiller - så er det møf!

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...