fredag den 20. marts 2015

BERLIN BERLIN: Forårs-ferie til Berlin for at smage på byens brændstof (kom så weekend!)Notesbogen er fyldt med tips og tricks til Berlins bedste (spise)oplevelser - blandt andet Karen Sofie's lokale foodie fifs til Berlin, der blev delt her på bloggen i 2012. Hele ugen har jeg haft rejse-sommerfugle i maven. På søndag triller M og jeg nemlig på en lille forårstur til Berlin for at smage på byens brændstof og få en pause fra hverdagsræset. Et tiltrængt åndehul - også inden 2 bliver til 3! Vi har planlagt lidt på forhånd, booket et par spisesteder og ellers lader vi dagene gå, med lige præcis dét, vi har lyst til. Jeg er SÅ klar til weekend. Og endnu mere klar til ferie!

Hvis du har en fuldstændig fantastisk spiseoplevelse fra Berlin, så del endelig her…. God weekend med fredags-solformørkelse og forårsfornemmelser.

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hej,
  Hvor pudsigt, vi har netop besluttet at lægge vejen forbi Berlin igen i vores ferie.
  Hvor har I booket bord på forhånd? Madbloggeren elsker jo spisesteder - og vil gerne afprøve nye, så tips modtages.
  KH
  P.S. Hyggeligt at erfare, I også bliver 3 til sommer. Tillykke her på bagkanten ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej det var da så pudsigt at vi begge var i Berlin - og i øvrigt boede på Potsdamer Platz :) Håber I havde en fantastisk tur. Vejret var jo vidunderligt og byen skøn! Og ja, vi følges jo så åbenbart også ad mht. graviditet ;)

   Slet
 3. Kan varmt anbefale følgende restauranter:
  Grill Royal: Lækre steaks... http://grillroyal.com
  Heising: Klassisk fransk restaurant, som i mere end 30 år er blevet drevet af et ægtepar, som begge i dag er omkring 80 år gamle, men som stadig arbejder i restauranten!! Selve indretningen er den gamle og originale og man føler man sidder i en dagligstue. Når man går derfra følger manden en til døren og giver kvinderne en langstilket rød rose....en lækker og helt anderledes oplevelse...husk at reservere bord i god tid, hvis I vil prøve den... http://www.restaurant-heising.de/Restaurant_Heising/Willkommen.html
  The Bird: Gode burgere... http://www.thebirdinberlin.com
  Best Friend Sushi: Lækker sushi.. http://www.best-friends-berlin.de
  Onkel Ho: Frisk og lækker vietnamesisk mad... http://onkel-ho.net
  Monsieur Vuong: Frisk og lækker vietnamesisk mad.. http://www.monsieurvuong.de
  Paris Bar: Klassisk fransk mad og indretning.... http://www.parisbar.net

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine tips, Line - jeg må gemme flere af dem til næste gang for jeg nåede ikke alle de steder hen jeg gerne ville!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...