tirsdag den 3. marts 2015

ÆGGEWRAPS: Sunde, low carb og glutenfri æggewraps (inspireret af Vanløse Blues)

Æggewraps har egentlig stået på min "must make liste" siden jeg fik sådan en fætter på Palæo i Torvehallerne da de netop var åbnet. Efter M og jeg spiste på Ren & Stærk fik jeg genbekræftet, at nu skulle jeg altså have lavet sådan nogle proteinrige wraps selv. Måske har du set, at jeg har haft dem på madplanen de sidste par uger? Jeg lod mig inspirere af Maria fra Vanløse Blues, der har denne opskrift på æggewraps - et stort hit, som jeg bliver nødt til at dele her også. Fyldet kan du varierer efter smag, årstid og behag - vi har blandt andet fyldt vores med kylling, pesto, avocado og grøn salat eller en klassisk skinke/ost-kombination. Good Stuff.

Du skal bruge:
(ca. 6 mellemstore wraps)

250 g økologiske past. æggehvider
6 øko æg
4-5 spsk Skyr
3 spsk Loppefrøskaller
1-2 spsk fint kokosmel
2 tsk salt
Kokosolie til stegning

Sådan gør du:
Blend alle ingredienserne sammen og lad dejen hvile i ca. 10 min til den får en mere fast konsistens. Smelt så lidt kokosolie på en pande og steg ca. 1-1 1/2 dl dej adgangen ved medium varme. Giv dem 1-2 min på hver side til de er gyldne. Nydes lune med dit favorit fyld, men kan også opbevares på køl eller fryses ned til senere brug. Velbekomme! Og tak til Maria for en fantastisk low carb opskrift.

2 kommentarer:

  1. Tror du at man kan undlade skyren? Kristian tåler ikke mælkeprodukter har vi fundet ud af og jeg prøver at spise mindst muligt soya-erstatninger..

    SvarSlet
  2. Jeg tænker, at du kan erstatte det med laktosefri creme fraiche i stedet. Det har lidt samme konsistens og funktion. Var det en mulighed?

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...