lørdag den 18. april 2015

BERLIN SPISEOPLEVELSE #1: Verdensbedste morgenmåltid hos CHIPPS i Berlin-Mitte

Jeg tænkte, at det var på tide, at jeg fik delt nogle af de bedst spiseoplevelser jeg har med hjem fra mini-ferien i Berlin. Her kommer først Berlin Spiseoplevelse ud af en mindre række.Vi starter med morgenmaden, som jeg pt. sidder og drømmer mig tilbage til! Noget af det fedeste ved at besøge Berlin eller andre større byer i Tyskland er nemlig det store udbud af gode spisesteder til morgenmåltidet. Jeg elsker at gå ud for at spise morgenmad - ikke buffet eller den kedelige brunch-tallerken - men et selvvalgt gedignt morgenmåltid af veltillavede lækkerier. Det er den hyggeligste måde, at starte dagen på - specielt i weekenderne. CHIPPS i Berlin er et af de bedste steder jeg har nydt min morgenmad. Jeg fik stedet anbefalet fra flere forskellige kilder blandt andet spiseguiden "Where Chef's Eat". På morgenmads-menukortet er der alt hvad hjertet begærer - fra sprøde vafler (kaldet Sleep Walker) og pandekager (kaldet Sugar Daddy) til Egg's Benedicte (kaldet Bed Head) eller de klassiske scramble eggs med lækre pølser til (Perfect Gentleman). Der er virkelig god kaffe, frisk presset juice og sågar Bloody Mary til at starte dagen med. Og det hele smager virkelig lækkert! Jeg blev hurtig fan af CHIPPS og vi endte faktisk med at spise morgenmad der 2 gange på vores Berlin tur. CHIPPS serverer også dagens lunch og aftensmad, men det må blive næste gang….

CHIPPS BERLIN
Jägerstrasse 35
10117 Berlin-Mitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...