mandag den 18. maj 2015

SUND BALANCE: Ny sundhedbog af Julie Berthelsen med tips og opskrifter til en sund livsstil

Personligt er jeg på evig jagt efter balancen mellem madglæde og sundhed - og jeg har altid haft svært ved at finde den fine grænse mellem et afslappet forhold til mad og motion. Jeg er typen, som gerne tester nye sundhedstrends i korte perioder for derefter at vende tilbage til min sædvanlige madglæde og manglende motivation til at dyrke motion. Derfor kan jeg nikke genkendende til Julie Berthelsens historie om svingende vægt og kamp for, at finde en sund livsstil med plads til nydelse, madpassion samt træningsmotivation i en travl hverdag. Hendes nye bog er et letlæst inspirationsboost til at komme tilbage på sundhedshesten når motivationen mangler. Bogen er ærlig, faktuel og viser, at det ikke altid er pisselet, at være livsnyder og sportsfreak på een gang. Udover træningstips, motivation til f.eks. vægttab byder bogen også på en lang række opskrifter og en lynkur.

Sund Balance af Julie Berthelsen er udgivet af Lindhardt & Ringhof i april og koster 249 kr. i vejl. udsalgspris.

2 kommentarer:

  1. Det lyder meget bekendt. Åh det er også en balance, som jeg kæmper med. Den må jeg have fingrene i :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det må du helt sikkert så - det er altid fedt med ny sundhedsinspiration. Og jeg tror faktisk at BALANCE er et ret godt nøgleord for en sund livsstil. God læsning, Charlotte!

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...