lørdag den 6. juni 2015

MIT COWGIRL-KØKKEN: Ny, fantastisk Tex Mex kogebog af Louisa Lorang (Yeeeharrr)

Nu har Louisa Lorang gjort det igen, igen - lavet en helt fantastisk kogebog, der bugner af spiseglæde og inspiration, som gør mig virkelig SULTEN. Denne gang er temaet Tex Mex - den amerikanske madkultur med et twist af Mexico. Hun har en stor forkærlighed for Texas's køkkenet med BBQ, Tacos, Magaritas og meget mere. Og selvom jeg ikke selv har besøgt staten endnu, så deler jeg oprigtigt Louisa's kærlighed for netop dette køkken. Bogen har givet mig instant rejse-kriller for at tage en road trip med M til Texas for selv at få de fede spiseoplevelser! Mit Cowgirlkøkken er proppet med lækre opskrifter som "Fish Tacos", "Crawfish Boil" og "Mexistyle kåldogs" udover de mere velkendte Tex Mex-klassikere som "Enchiladas", "Fajitas" og "Guacamole". Der er også opskrifter på søde sager som "Pecan Pie" og "Churros" - og på festlige drinks som "Magaritas" og "bloody mary". Alt sammen krydret med rejsebilleder og madfotos, der giver den skønneste Texas-stemning. Jeg er dybt forelsket i den her bog og glæder mig til at spise/smage mig igennem hver, mens jeg får boostet min egen rejselyst til en længere, Texas Road Trip engang i fremtiden.

Mit Cowgirlkøkken er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof i april og koster ca. 249,95 kr. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...