onsdag den 26. august 2015

BARMACIST SODAS: Nye økologiske sodavand specielt udviklet til cocktails og drinks

Altså nu er jeg godt nok på barsel og dermed alkoholfri, men for pokker hvor jeg savner en god drink eller en lækker cocktail! Specielt nu, hvor der netop er kommet nye, lækre øko-sodavand der er specielt udviklet til at blande i dine cocktails og drinks. De har nemlig ekstrameget fizz - altså bobler og kulsyre - så din drink ikke bliver flad eller kedeligt for hurtigt. Mærket hedder Barmacist Sodas og det er vores kære naboer, der har tippet mig om dem. Der er tre varianter: Ginger Beer, Dry Lemon og en Tonic som alle er økologiske, brygget på Ørbæk bryggeri og helt perfekte til klassiske drinks som f.eks. Gin & Tonic eller Tom Collins. I sidste uge blev de lanceret hos Vinoble i Aarhus, som forhandler dem. Jeg fik lidt smagsprøver over hækken og har smagt Dry Lemon og Ginger Beer uden alkohol - og de er altså toplækre! Nu tæller jeg bare ned til jeg igen må nyde en cocktail hour i hjemmebaren, hvor jeg så meget skal prøve de her opskrifter på dejlige drinks

PS: Tjek lige den fine film her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...