torsdag den 10. september 2015

MAD FEST: Glimt fra årets Food Festival på Tangkrogen


Det var med høje forventninger at min mini-familie tog til årets Food Festival på Tangkrogen. Sidste år var nemlig helt fantastisk. Med fint vejr, dejlige drinks og lækre spiseoplevelser med udsigt over Aarhus smukkeste bugt. I år var vejret knap-så-godt og Tangkrogen var derfor sjaskvåd. Det afholdt slet ikke madglade folk fra festivallen - hold nu fast hvor var der mange mennesker i alle aldre. Desværre betød det lange køer til madboderne og smagsprøverne samt drivvåde sko (jeg kunne for pokker bare ha taget gummiestøvler på!). Her kommer lidt af de vi oplevede i år:

# En af de længste køer var til Tim Vladimir's burger joint. Her væbnede vi os med tålmodighed for vi VILLE smage den populære burger - desværre var den vi fik både smagsløs og kold! ÆV!

# De skønne flæskesvær med solbærdip var sidste år et kæmpe hit… i år var de uspiselige fordi de var helt hårde og seje. ØV igen!

# Hansen Is overraskede med den lækreste Mokka-is. Den skal jeg have købt til fryseren hurtigst muligt!

# Arla Unika havde igen skønne, skønne oste med og havde parret dem smagsmæssigt med Mikkeller's specielle øl. Tumbs Up!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...