fredag den 9. oktober 2015

SMÅ DRÅBER: Om at fejre det er fredag med festlige drinks - uden alkohol

Altså det er ingen hemmelighed, at jeg savner et dejligt glas vin til maden eller en festlig fredagsdrink. Specielt når jeg er ude at spise hvor de alkoholfrie alternativer til maden ofte er sodavand, som jeg ikke rigtigt gider at drikke da jeg synes det ødelægger spiseoplevelsen. Men nu pga graviditet og nu amning, så har jeg faktisk været alkoholfri i et år - og det er jo ærlig talt gået fint. Der er heldigvis også mange dejlige alternativer til øl, vin og cocktails selvom du skal lede en del for at finde dem i Danmark. I udlandet er det som om der er mange flere fede udbud af "mocktails" og andre drikkevarer uden alkohol. Derfor er det altså ret fedt med webshoppen Små Dråber, som både har lækre alkoholfri alternativer til champagne, øl og vin ligesom du kan få fat på de utroligt lækre æblemost fra Strynø Frugthave. Det gør bare fredagen lidt mere festlig når jeg også kan nyde et glas "vin" til maden eller en iskold "øl". Prøv f.eks. Fentimans Shandy, der smager som en mild og let hvidtøl eller Fentimans Ginger Beer, der er en af mine yndlings.

Hvad drikker du istedet for alkohol?

3 kommentarer:

 1. Super lækkert tip! - tak for det.
  Kan ikke tåle alkohol. (kan som regel drikke et par øl eller glas vin uden at blive alt for dårlig) så er lækkert at vide der findes forskellige alternativer :) - skal helt klart tjekke det ud.

  www.neronoir.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil overveje de der gourmetmoste fra Strynø eller vin-alternativerne som hedder alain milliat så… de er ret gode i smagen og du føler ikke, at du bliver Snydt! Dejligt, at du kan bruge tippet!!!!

   Slet
 2. Det er helt sikkert de økologiske Val de France - alle varianter smager godt. De er både uden alkohol og sukker. Jeg synes de er gode til festlige lejligheder, men jeg glæder mig nu alligevel til, at jeg kan indtage et glas champagne igen. Moste er også et hit :-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...