torsdag den 5. november 2015

SUPPETID: Fem fantastiske suppeopskrifter til de kolde efterårsdage (varmende comfort food)

Jeg ELSKER suppe og spiser det gerne hele året. Men det er klart, at de kolde mørke efterårsdage kalder lidt mere på varme supper. Jeg har samlet 5 af mine favorit-supper til årstiden lige her:

1. Rødbedesuppe med røde linser og lime
Flot farve og skøn smag. Jeg elsker rødbederne på den her årstid. De er lækre i friskpressede juice, men bestemt også i supper som denne, hvor den røde rodfrugt er kombineret med limesaft.2. Ministrone med grøntsager, bønner, kikærter og bacon
En fyldig klassiker med masser af grønt og smag. Jeg laver gerne en ordentlig portion og fryser resterne ned. Det er en supernem aftensmad til en travl eller træt hverdagsaften.


3. Broccolisuppe med chili/lime-rejer
Skøn, grøn suppe med et asiatisk twist af chili og lime. Den fungerer fint som et hovedmåltid, men er også en meget dejlig forret hvis du får gæster.4. Svampesuppe med brødlåg
Efterår rimer på svampe. Jeg synes svampe i madlavningen er så lækkert, men desværre deler M ikke min begejstring. Med undtagelse af denne svampesuppe, som han gerne hapser. Brødlåget er en sjov gimmick, men kan sagtens udelades hvis du hellere vil have et godt brød på sidelinjen i stedet.5. Pikant tomatsuppe
En dejlig nem suppe, der giver ekstra krydderi-kick og varme. En klassiker med suppehorn eller pasta som fyld.

Hvilke supper varmer du dig på pt?

2 kommentarer:

  1. Uhh, svampesuppen lyder lækker - den skal jeg prøve. Jeg elsker alle retter med svampe, så det kan kun blive et hit!

    SvarSlet
    Svar
    1. me too - jeg er svampe-fan! Håber du kan li den, Linn :)

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...