fredag den 1. april 2016

RUGBRØD FOR DUMMIES: Hjemmebagt rugbrød med hørfrø fra De 5 Gårde...til frokost-madder

Det er faktisk aldrig lykkes mig, at bage rugbrød selvom jeg ELSKER at bage brød. Enten bliver mit hjemmebagte rugbrød for tørt eller også bliver det for klæg og ubagt i midten... Endda selvom jeg følger opskrifter til punkt og prikke. Mit rugbrødsbage-mojo eksisterer bare ikke. Første gang det er lykkes mig er faktisk med bageblandingen fra De 5 Gårde, der kombinerer halv sigtet rugmel, hvedemel og formalet rugklid. Måske lidt snyd, men det føltes virkelig som om jeg helt selv havde bagt rugbrødet… Det var endda enormt nemt for der skulle kun tilsættes gær og vand til rugbrødsblandingen med hørfrø. Hurra for rugbrød til dummies som mig! Og resultatet var så lækkert! Det holdt sig blødt og luftigt det meste af påsken med en perfekt, sprød skorpe som er genialt til alle slags frokost-madder. Vi nød rugbrødet til vores påske-frokoster - med sild, æg, rejer og hele molevitten. Tror den her bageblanding er vejen frem for mig i fremtiden når jeg selv skal bage rugbrød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...