OM BRÆNDSTOF

Velkommen til brændstof!


Jeg er en ildsjæl, der brænder for god mad, ordentlige råvarer, økologi og variation i hverdagens smagsoplevelser. Jeg blogger om mad fordi jeg håber at min madglæde og mine opskrifter kan inspirere andre til at peppe de daglige kokkerier op. Det skærer i mit madglade hjerte når alt for mange mennesker spiser forarbejdede madvarer, pulversauce og færdigretter fordi de har "for travlt" i hverdagen eller ikke prioriterer madlavning. Især fordi det rent faktisk hverken er besværligt, tidskrævende eller dyrt, at lave et ordentligt måltid af gode kvalitetsråvarer. Uanset om du er til økologi, gourmetmiddage, helsekost eller old school mormormad. Jeg er ikke hellig, frelst eller fanatisk – men jeg brænder virkelig for, at vores madvarer i Danmark skal blive mere gennemskuelige og mindre forarbejdede. Personligt er jeg dog ingen gourmetkok, men jeg er meget begejstret for at lave mad og få store doser af gode spiseoplevelser - ude, hjemme, alene og i selskab med andre. Derfor er jeg konstant på jagt efter opskriftsinspiration, nye spisesteder, ny inspiration til anvendelse af sæsonens råvarer og prøver selv, at spise varieret og ikke de samme 7 retter uge efter uge. 

"Madlavning, råvarerne, måltidet, økologien og de gode spiseoplevelser har allerhøjste prioritet hos mig. Og i baggrunden lurer så holistiske holdninger til sundhed og helsekost."

Til dagligt arbejder jeg som Brand Manager i fødevarebranchen og har arbejdet med mange forskellige, førende FMCG brands i både Danmark, Sverige og på Europæisk niveau. Jeg er frivillig karriere-mentor for universitetsstuderende da jeg selv har en akademisk baggrund sammen med en efteruddannelse som Food Architect i brugerdreven fødevareinnovation. Når jeg ikke skriver, blogger, spiser, laver opskrifter eller arbejder med mad, så går jeg op i dansk design, boligindretning, fotografering eller planlægger min næste rejse til udlandet. Jeg har boet flere år i Sydney, Australien og har læst i San Sebastián i Spanien og er fornyligt flyttet til Aarhus N efter 2 år i Göteborg, Sverige. Jeg er 33 år og bor i et rækkehus på landet med min soulmate Martin, der er en virkelig dygtig tatovør.


Da jeg flyttede hjemmefra som 17-18 årig kunne jeg faktisk ikke lave mad og ville aldrig have gættet at madlavning, fødevarer og spiseoplevelser ville blive sådan et stort omdrejningspunkt for mig senere i livet. Øvelse gør mester. TAK fordi du læser med! Klik endelig forbi en anden gang og smid en kommentar eller en hilsen, så bliver jeg virkelig glad.

De varmeste hilsner,

Marian N. Larsen


marian@neeruplarsen.com NB. Samarbejdspolitik & sponsorerede indlæg
Indimellem samarbejder jeg med virksomheder, forlag eller tester produkter her på bloggen. Mit udgangspunkt er, at jeg gerne anmelder, viser og omtaler hvis det passer ind i mit blogkoncept - og hvis f.eks. er noget, som jeg selv ville have kunne finde på at købe og dermed kan stå indefor. Jeg er virkelig taknemmelig for de muligheder som er opstået gennem min blog og synes bare det interessant, at min blog for andre kan være et værdifuldt medie eller forum. Du kan se, at det er et "sponsoret indlæg" i hashtagget hvis det ikke fremgår tydeligt i blogindlægget. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...