torsdag den 7. november 2013

GIVE AWAY: Vind den nye kogebog "Meget Mere Alle tiders Karoline"


GIVE AWAYEN ER SLUT! DET BLEV OPHOLDSRUM, SOM FÅR DEN FINE KAROLINES KØKKENBOG: JEG HAR SENDT DIG EN MAIL. TAK FORDI I ALLE DELTOG :)


I dag skulle jeg have været hos Karolines Køkken i Århus sammen med de øvrige madbloggere, der har bidraget til kogebogen. Der er desværre for langt fra Göteborg til Århus på sådan en alm. torsdag aften. Alligevel vil jeg i dag lade tankerne flyve til Karolines Køkken med denne GIVE AWAY hvor du, kan vinde et pragteksemplar af den smukke kogebog. Hvis du skal blive den heldige kartoffel, der får "Meget mere Alle tiders Karoline" hjem til kogebogssamlingen, så skriv en kommentar omkring HVORFOR DU TRÆNGER TIL NY INSPIRATION TIL MADLAVNINGEN (husk også at skrive din email så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder). Vinderen udtrækkes om præcis en uge - torsdag d. 14 november. Held og lykke!

Besøg også gerne de øvrige madbloggere, der bidrog til bogen:

46 kommentarer:

 1. jeg laver altid de samme retter om og om igen. I en stresset hverdag kører det bare på rutinen :) kunne godt tænke mig nogle nye rutiner

  SvarSlet
 2. Det kunne være super lækkert med lidt ny inspiration - om en måned skal jeg gennem en større operation og skal derfor flytte hjem til min mor i en lille måneds tid.

  Problemet ligger i, at jeg ikke er den største fan af min mors mad, da der efter min mening er for meget kød og kartofler/ris/pasta og for lidt grøntsager. Af samme grund er jeg heller ikke særligt glad for julemaden, tro det eller lad være ;-)

  Efter min operation er det dog vigtigt, at jeg får en næringsrig kost for optimal heling.. så det kunne være skønt at bladre mig til inspiration i den nye Karoline, når jeg alligevel er bundet til sofaen/sengen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glemte vist kontakt-oplysninger, så det skulle jeg gerne have med nu :-)

   Slet
 3. Jeg bruger i forvejen meget ARLAs hjemmeside, når jeg skal finde på noget at lave. Men det vil da være ekstra dejligt at have et lille opslagsværk med Karoline opskrifter med et twist.
  annette.sk@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg trænger i den grad til at få et inspirationsboost ind i min madlavning!

  Det ender efter en travl dag ofte med, at vi laver noget velkendt, da det oftest er det nemmeste og fordi inspirationen ikke er så stor sidst på dagen, når man står i Kvickly og glor.
  Det betyder, at vi har 10-12 forskellige retter, som vi ret ofte får kørt i loop. Og madplaner har vi forsøgt, det er absolut ikke noget, vi nogensinde blir fans af, da vi ofte ikke har lyst til det madplanen dikterer og derfor ender med at f***e den op.

  Så vi behøver inspiration, fordi vi er ved at være liiiidt trætte af at spise de samme retter uge efter uge efter uge…Tror helt sikkert også at det vil gavne vores helbred at få lidt mere variation ind i vores kost ;-)

  tinesenft@outlook.com

  SvarSlet
 5. nogle gange SKAL der bare andre boller på suppen ;-)
  Man kommer hurtigt til at køre fast i de samme retter, skønt med nyt inspiration :-)

  SvarSlet
 6. Jeg trænger til ny inspiration! I går ville mine piger heller have en skål havregryn til aftensmad end en rest af pasta med kødsovs for 3. dag i træk!
  Anne/anne.callesen@gmail.com

  SvarSlet
 7. Som mange andre kører jeg også bare i de samme retter igen og igen, når jeg laver madplan hver søndag. Så det kunne være fedt med en skøn kogebog man kunne blive inspireret af til at prøve nye lækre retter. Og så plejer alt der kommer fra Karoline bare at være godt, brugervenligt og forholdsvis nemt.
  Hilsen Jane
  jailbo04@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg trænger til ny inspiration da jeg nemt synes vi får det samme hver uge til aftensmad.

  Denflinkepige@msn.com

  SvarSlet
 9. Arrh, en ny kogebog ville måske gøre madplansstunderne en anelse mere overkommeligt. Jeg synes, jeg bruger ALT for lang tid på at søge inspiration tusind forskellige steder på nettet.. Så en god, solid Karoline-bog kunne måske effektivisere det hele en lille smule - og nåja, med et spædbarn på armen og med mere eller mindre kronisk ammehjerne ku' ny inspiration være en OK ting.. :)

  Kh Mai / maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 10. SidseOlsen@ofir.dk7. november 2013 kl. 20.55

  Efterhånden bliver al madlavning rutine og gamle vaner, så jeg trænger til et indspark med ny inspiration

  SvarSlet
 11. Som så mange andre har jeg en håndfuld retter, jeg laver om og om igen. Jeg trænger til ny inspiration nu!

  SvarSlet
 12. Mine børn er efterhånden træt af gengangerne. Mangler hverdagsinspiration. Helleberner@gmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg trænger til ny inspiration til madlavningen idet vi nu er gået fra 6 voksne til kun to voksne, da børnene og deres påhæng er flyttet hjemmefra
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 14. Trænger til inspiration, ender altid med det samme nemme mad.

  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 15. Inspiration er jo altid godt, så man ikke vader rundt i de samme retter konstant.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 16. Mangler inspiration til nemme hverdagsretter.. Kender og følger også de andre bloggere, så den kan da kun være fuld af dejlige opskrifter :-)

  SvarSlet
 17. Jeg bor på kollegie, hvor vi en gang om måneden laver madplan for mandag og torsdag, hvor vi spiser sammen. Vi mangler altid ideér til, hvad vi skal lave, for at det ikke altid skal være lasagne og burger ;) Derfor håber jeg at vinde, så jeg selv og de andre kan blive inspireret.

  Signe_n_a@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg trænger til ny inspiration, da vores hverdag efterhånden bærer præg af for hurtige løsninger og næsten samme menu hver uge :(
  /Nina - voresalbum (a) hotmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg trænger til ny inspiration!!!!

  Jeg står stort set altid med hovedet i kødgryderne, selv på jobbet... desværre er jeg kommet ind i en "mad-krise", hvor retterne ofte bliver de gamle favoritter, der sidder på rygraden. Jævnt kedeligt, selvom det sælger.

  En velskrevet og smuk kogebog kan kun blive en vejen frem til nye favoritter ;-D
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg mangler meget inspiration. Jeg synes at det er så kedeligt at lave mad, når det bare er mig. Og ender derfor med nogle lette og kedelige løsninger (yoghurt, rugbrødsmadder, noget hurtigt på wokpanden og ligende).
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Som så mange andre, så er det for at få lidt inspiration til de opskrifter/retter man plejer at lave

  SvarSlet
 22. Jeg synes hurtigt en hverdag kan komme til at bestå af frikadeller, kødsovs, lagsagne - de opskrifter som man lige kan i hovedet, når man står med hovedet nede i køledisken. Jeg kunne godt tænke mig en kogebog som kunne inspirere mig - så jeg kunne lave madplanen og lave bedre, billigere og sundere mad til min familie.
  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg ejer ingen madbog, og jeg trænger til at prøve noget helt nyt, selvfølgelig kan man finde opskrifter på nettet, men det er noget helt andet med en rigtig kogebog. :)

  Kamilla N.

  kamillawn91@gmail.com

  SvarSlet
 24. Vi kunne godt bruge lidt inspiration for at få varieret menu-planen :)
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 25. Deltager :-)
  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg bruger inspiration fra kogebøger og blogs til at sidde og lade op og glæde mig til dejlige stunder i køkkenet. Jeg blev bidt af en flåt for nogle år siden og er meget træt, så det er altid rart med noget dejligt læsestof, når jeg skal samle kræfter.

  ama@grafvika.dk

  SvarSlet
 27. jeg sjak vinde fordi jeg er studerende og lige flyttet hjemmefra og simpelthen ikke KAN særlig mange retter, så en kogebog kunne være ret tiltrængt :D

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Iha, dejlig præmie.
  Jeg trænger til fornyet inspiration, fordi madlavning skal være en glæde og ikke pligt, og jeg ender alt for ofte i de samme gennempløjede opskrifter, når jeg skal lave mad.

  mementovivere-dk (at) hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. der er næppe nogen der føler sig så overfyldt af inspiration, at de ikke vil ha mere, ej heller mig :)
   malene.ulnits@hotmail.dk

   Slet
 29. fordi jeg kører i ring med de samme retter og det resulterer i dage med rugbrød eller takeaway
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 30. Man kan "alltid" have brug for mere inspiration - også selv om man følger rundt 40 madblogs, abonnerer på 2-3 blade og har hyllerne i forvejen fulde af kogebøger;)

  trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 31. Jeg elsker at blive inspireret til at give kendte retter et lille twist. Måske en ny ingrediens i en kendt blanding eller en ny måde at lave maden på.
  cambojs@gmail.com

  SvarSlet
 32. Jeg vil først og fremmest gerne lære at lave mad til når jeg flytter hjemmefra (Er 16 år gammel)
  Så det ville være den første start for mig :O)

  Vh Mia
  missen.5@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Jeg er løbet tør for idéer til billig mad, det ender altid med at være det samme. d.isbjoerg@gmail.com

  SvarSlet
 34. Nogle gange er det bare svært at være kreativ i en travl hverdag. Derfor kunne vi godt bruge en ny kogebog :-)

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 35. Jeg kunne godt bruge nogle nye opskrifter på mad som mine krsne unger gider at spise;-)

  SvarSlet
 36. Min mand er ved at være træt af spaghetti og kødsovs, som åbenbart er det eneste min ammehjerne på 5. måned kan huske.

  Mvh. Mette
  Mette_struckmann@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Jeg har en madblog, så jeg søger altid ny inspiration... især med en søster, som er ret kræsen :-)

  SvarSlet
 38. Fordi jeg er så utrolig uinspireret, når jeg traver rungt langs hylderne i Netto en regnvåd efterårsdag efter arbejde. Så jeg håber på at vinde den lækre kogebog.

  Du har måske også lyst til at deltage i en give away og vinde en ansigtsbehandling, se mere på www.opdagelsesrejser.blogspot.com

  SvarSlet
 39. Hej! Jeg elsker kogebøger, fordi de jo dels har opskrifter, men også inspirerer min egen kreativitet. Nogle gange er jeg fyldt med ideer og andre gange går det helt i stå, og i begge tilfælde, kan kogebøger være en god hjælp!!!

  SvarSlet
 40. Jeg trænger til ny inspiration, fordi jeg bor alene, og synes det er svært at skulle lave med, som man gider spise flere dage i træk.

  stine0610@gmail.com

  SvarSlet
 41. Jeg kunne super godt bruge noget nyt inspiration, da jeg efterhånden er kommet ind i en vane, hvor det er de samme rettet der bliver serveret igen og igen, det er altså efterhånden blevet lidt kedeligt, derfor kunne det også være super lækkert med lidt ny inspiration til køkkenet :)

  Mia Oxholm - mia_zafir@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Jeg synes jeg er gået lidt i stå med madlavningen. Oftest i hverdagen er jeg uden kreative ideer, når det skal gå hurtigt, så tit og ofte bliver maden derefter. Jeg kunne godt trænge til nogle nye ideer og inspirerende opskrifter :)
  Simone, seje_mone@msn.com

  SvarSlet
 43. Manden har flere gange kommenteret, at det er de samme ting jeg laver hele tiden. Ofte bliver det begrænset til en 5-10 ting, så det bliver lidt ensformigt, så det ville være skønt med noget inspiration, så der kan komme noget nyt på bordet :)

  Mvh
  Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...