tirsdag den 30. september 2014

HELSE-SHOTS: Immunforsvarsbooster med friskpressede ingefær-shots og æblemost

Der er virkelig mange, som render rundt er småforkølet. Det er jo årstiden for snue og drypnæser. Inspireret af min veninde booster jeg mit immunforsvar med friskpressede ingefær-shots, som jeg topper med sød æblemost. Ingefær er jo den vildeste superrod, der nærmest er godt for det meste. En ægte sundhedsbombe. Jeg elsker den stærke, letparfumerede ingefærsmag - både i mine friskpressede juicer og meget gerne i wokretter. Hvis du trænger til en stærk hverdagsbooster til at komme igennem efteråret, så prøv at lave en portion af denne naturlige helse-drik.

Du skal bruge:
(ca. til 1 uges shots)
1 pk frisk ingefær (200 g)
5 øko-citroner

Sådan gør du: 
Skræl ingefæren og skær i mindre stykker. Tag også skællen af citroner og undgå at få for meget af den hvide hinde med. (gem citronskrællen til citronsalt eller frys dem ned) Kom ingefær og citroner i juicemaskinen. Opbevar på køl i ca. en uge. Nydes f.eks. morgen og aften som shots toppet med en forfriskende æblemost. Så stærkt som du nu kan li… jeg blander ca 1/5 ingefær-shot med 4/5 æblemost. God fornøjelse!

1 kommentar:

  1. Ja har overvejet at lave sådan en omgang til kæresten og mig, men jeg hader bare smagen af ingefær! Det er jo bare så sundt og sammen med et shot god olie ville det være en god start på dagen :)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...